----
This is a pretty easy and quick to make lunch! You don't need many ingredients which is also a plus...I had it today (a Sunday), but this is definitely a lunch for weekdays as well, since it's really quick to prepare.
Zutaten für 1 Portion / Ingredients for 1 serving
- 2 Tortillas / 2 tortillas- 1 Tomate / 1 tomatoe
- 2-4 Salatblätter / 2-4 lettuce leafes
- 1/2 Dose Thunfisch / 1/2 can of tuna
- 100g Möhren / 100g carrots
- 100g Kräuterfrischkäse / 100g cream cheese (with herbs)
- Die Möhren schälen und raspeln, die Tomate in dünne Scheiben schneiden. Die Möhren und den Thunfisch mit der Hälfte des Frischkäses vermengen / Peel and grate the carrots, cut the tomatoe in thin slices. Mix the carrots, the tuna and the cream cheese in a bowl.
- Die Tortillas für 30 Sek. in der Mikrowelle erwärmen und anschließend mit dem restlichen Frischkäse bestreichen. Dann die Salatblätter und Tomatenscheiben auf die Tortillas legen. Anschließend die Thunfisch-Karotten-Masse auf die Tortillas geben und einrollen. / Heat the Tortillas for about 30 sec. in the microwave. Coat them with the remaining cream cheese and add the lettuce leafes and tomates. Lastly, put the carrot-tuna mix on top and wrap the tortilla.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen