Insgesamt war es schon lecker, aber das nächste Mal tu' ich noch etwas Schafskäse hinzu - mir fehlte doch ein bisschen die Käse-Kompenente in der Pasta.
----
I had to work from home today, which was quite nice. It allowed me to cook something fresh for lunch as well. Since I was too lazy to do grocery shopping, it had to be something which I could make from what stored in my kitchen somewhere. Pasta is a good choice when it comes to tasty dishes you can have within 20 minutes and I always have salmon and spinach in the freezer as well. Next time I would add a bit of feta cheese to the dish - without any cheese it was missing something...
Zutaten für 2 Personen / Ingredients for 2 servings
- 250 g Pasta / 250 g pasta- 250 g Lachs / 250 g salmon
- 250 g Spinat / 250 g spinach
- 1 kleine Zwiebel / 1 small onion
- 1/2 EL Senf / 1/2 Tbs mustard
- Zitronensaft / lemon juice
- 1 EL Sonnenblumenöl / 1 Tbs oil
- Salz & Pfeffer / salt & pepper
- Fisch und Spinat auftauen lassen. / Let fish and spinach defrost.
- Pasta nach Packungsbeschreibung zubereiten. Das Öl in der Pfanne erhitzen, die Zwiebel hacken und anschließend in der Pfanne glasig anbraten. / Prepare pasta according to cooking intructions. Heat oil in a pan and chop onion. Roast onion gently until transparent.
- Lachs waschen und trocken tupfen. In mundgerechte Stücke zerteilen, mit Zitrone beträufeln und salzen. Für ca. 4 Minuten in der Pfanne anbraten. / Wash salmon and cut into small pieces. Sprinkle with lemon juice and add salt. Fry in pan for approx. 4 minutes.
- Den Spinat in die Pfanne hinzugeben und erwärmen. Die Soße mit Salz, Pfeffer und Senf abschmecken. / Add spinach to pan and heat it up. Season the sauce with salt, pepper and mustard.
- Die fertige Pasta abgießen und in der Pfanne mit der Soße vermischen. / Once pasta is done add to sauce and mix carefully.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen